Oefencursus Jin Shin Jyutsu

6-weekse introductiecursus  in de Poort, Groningen

Jin Shin Jyutsu is een Oosterse behandelmethode die theoretisch te vergelijken is met acupunctuur. Echter, daar waar acupunctuur met naalden werkt wordt bij Jin Shin Jyutsu gewerkt met de handen die over de kleding heen worden gelegd.

Jin Shin Jyutsu heeft zijn werking aangetoond bij verschillende klachtenpatronen die meestal chronisch van aard zijn.

Door de non-invasieve, zachtaardige wijze van werken is Jin Shin Jyutsu een zeer toegankelijke behandelmethode en is zij te combineren met elke andere therapie. Een ander kenmerk van Jin Shin Jyutsu wat met name in deze cursus aan bod komt is de expliciete nadruk op zelfhulp. In de cursus ligt het accent op dat wat u zelf kunt doen om in balans te blijven, verstoringen snel te ontdekken en te weten wat te doen om te herstellen.

In 6 weken de basis van Jin Shin Jyutsu

De cursus  bestaat uit 6 bijeenkomsten. De eerste 4 keer staat het programma min of meer vast en gaan we in op de meest aangewende Jin Shin Jyutsu zelfhulp. Hierbij gaat het om inzicht krijgen in en al doende vaardigheden opbouwen door gericht te oefenen en effecten te ervaren.

Tijdens de bijeenkomsten 5 en 6 wordt er gewerkt naar aanleiding van vragen van de deelnemers zelf.

Data:   7-14-21-28 juni . 5 en 12 juli

Locatie: Cursuscentrum De Poort, Moesstraat 20 , 9717 JW Groningen

Tarieven: 95/80/65 euro. De Poort werkt met inkomensafhankelijke tarieven. Zie de website van de Poort voor toelichting.

Opgave & inlichtingen: (t) +31 6 470 027 48 ; (e) info@rodedeur.nl

 

 

 

 

RTop