Individuele behandelingen

Jin Shin Jyutsu wordt vooral toegepast tijdens individuele behandelingen. Het aantal en het  soort behandelingen is afhankelijk van de klacht (hoe erg het is, en hoe lang het duurt), en natuurlijk ook hoe goed men op deze benadering reageert. Bij chronische klachten en ernstige ziekteprocessen zijn vaak meer behandelingen nodig voor de eerste effecten.

De behandeling is er op gericht om klachten te verminderen, toename van klachten tegen te gaan en terugval in oude patronen te voorkomen. Als client ontvangt u daarom aan het eind van elke afspraak instructies voor zelfhulp, ter ondersteuning van de professionele behandeling.

Het intakegesprek en de eerste behandeling duren 5 kwartier, de vervolgbehandeling maximaal 60 minuten. Op basis van een op uw wensen en klachten ontworpen behandelplan maken we nadere afspraken. Praktijk de Rode Deur ligt op slechts een half uurtje rijden van Groningen in de kruin van Drenthe. Echter,  eventueel is behandeling op locatie in Noord – Nederland een mogelijkheid.

Hieronder een voorbeeld van een individuele behandeling die Praktijk de Rode Deur aanbiedt, gericht op ondersteuning bij chemotherapie.

 

Jin Shin Jyutsu bij chemotherapie

 

InhoudDoor het toepassen van de zachte Jin Shin Jyutsu-behandeling wordt de stofwisseling gestimuleerd en raakt u de toxines eerder kwijt.De snelheid waarmee toxines door het lichaam kunnen gaan is van invloed op uw fysieke reactie op de medicijnen.Mensen kunnen extreem vermoeid raken van chemotherapie en bestraling.
Wij adviseren in de week van of nadat de medicijnen c.q. de chemokuur is toegediend u te laten behandelen. Hierdoor kunt u daadwerkelijk uw eigen herstel helpen bevorderen.
Na elke behandeling krijgt u een aantal voorbeelden van zelfhulp mee, die u of uw verzorger dagelijks thuis kunnen toepassen.
 
Meer weten? Hier vindt u een (Engelstalig) artikel over onderzoek naar het effect van Jin Shin Jyutsu op de bijwerkingen van een behandeling van kankerpatiënten.
 
LocatieBehandelingen, gericht op de specifieke vraag en klacht van de individuele client, vinden plaats in Praktijk Rode Deur te Midlaren.In overleg is behandeling elders mogelijk. KostenPer behandeling: € 75,-
RTop